Vencel

Hídlap

Szombaton nyit újra a Nyergesújfalui Lakossági Hulladékudvar

Szombaton nyit újra az ipari parkban található Nyergesújfalui Lakossági Hulladékudvar – olvasható az Egy kis Nyerges nevű oldalon. 8-13 óra között fogadják Annavölgy, Bajót, Csolnok, Lábatlan, Mogyorósbánya, Nagysáp, Nyergesújfalu, Sárisáp, Süttő, Tát, Dunaalmás, Dunaszentmiklós és Neszmély lakosait.

Hirdetések

Az a személy szállíthat hulladékot az udvarba, aki az NHSZ Vértes és Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.-vel érvényes lakossági hulladékszállítási és ártalmatlanítási szerződéssel rendelkezik és nincs tartozása a cég felé.

Műanyag, papír, üveg, fém, textil csomagolási hulladékból korlátlan mennyiséget lehet elhelyezni. Inert, vagyis építési és bontási hulladékból ingatlanonként évente három köbméternyi, lom hulladéktípusból szintén három köbméternyi helyezhető el.

Ingatlanonként évente négy darab gumiabroncs adható le az udvarban, veszélyes hulladékból (festék, lakk, motorolaj, akkumulátorok, elem)

További hulladéktípusok és leadható mennyiségek:

 • Veszélyes hulladék (festék, lakk, motorolaj, akkumulátorok, elemek) – ingatlanonként évente 5 kg
 • Elektronikai hulladék – ingatlanonként évente 100 kg
 • Zöldhulladék – évente legfeljebb 3 köbméter

Az elhelyezéshez lakcím igazoló kártya és személyigazolvány felmutatása szükséges!

(Forrás: Egy kis Nyerges)

Hirdetések

 • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

  Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

  Hídlap
 • Közösségi térként született újjá a piliscsévi kántorház

  Magyar Falu Program keretében újították fel a piliscsévi templom közvetlen szomszédságában álló úgynevezett kántorházat, melyet szeptember 26-án, szombaton adtak át. Az épületet kívül-belül felújították és méltó módon szolgálhatja majd a helyi közösségeket.

  Hídlap