Gellért, Mercédesz

Hídlap

Több alkalommal megszúrtak egy helyi férfit Pilismaróton

Előzetes szóváltást követően több alkalommal megszúrt egy helyi férfit Pilismaróton B. Norbert, akit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. A police.hu tájékoztatása szerint a sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

Hirdetések

A helyiek már korán reggel egymást kérdezték a közösségi oldalakon, hogy valaki tudja-e mi történt Pilismaróton. Dömösön már gyilkosságról beszéltek, sőt volt, aki meg is nevezte a tettest.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap délután közleményt adott ki: egy 34 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya.

B. Norbert május 24-én éjjel Pilismaróton, az Esztergomi úton előzetes szóváltást követően, egy késsel többször megszúrt egy helyi férfit. Az elkövető ugyan elmenekült a helyszínről, de a rendőrök forró nyomon üldözést követően fél órán belül a lakásán elfogták.

B. Norbertet a rendőrség gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vette. Kezdeményezték továbbá, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: awerenessng.com)

Hirdetések
  • Webkamera pásztázza éjjel-nappal a Széchenyi teret

    „Kedves Esztergomiak, kedves Esztergomba látogatni szándékozók! A mai naptól már webkamerán keresztül, élő képen is megtekinthető városunk főtere, ahogy azt a Bottyán-palotából látni. Az éjjellátó kamera képe az Időkép honlapján tekinthető meg.” – jelentette be Hernádi Ádám közösségi oldalán.

    Hídlap