Friderika

Hídlap

173 km/órával száguldott egy Mustangos a 117-es úton

Egy hét alatt 296 gyorshajtót mértek be a rendőrök Komárom-Esztergom megyében. A 117-es úton egy olyan sofőrrel is találkoztak, aki 173 km/órával száguldozott Mustangjával – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetések

A police.hu tájékoztatása szerint az elmúlt héten 296 gyorshajtót mértek be a megyében. Három, kiemelten kirívó esetről számoltak be: a 117-es úti mellett (ahol 100 km/óra helyett 173 km/órával közlekedett és emiatt 90 ezer forintos bírságot kapott a sofőr), Héregen is drága fotók készültek.

Egy autós lakott területen belül 139 km/órával, egy másik pedig kicsivel lassabban, 128 km/órával közlekedett. Előbbi 300 ezer, utóbbi „csak” 200 ezer forint közigazgatási bírságot kapott.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az utak biztonságáért, a balesetek megelőzésért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

(Fotók, forrás: police.hu)

Hirdetések
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap