Gellért, Mercédesz

Hídlap

Pálinkára is rájárt a melléképületet kifosztó dorogi rabló

Szerszámokat, vízcsapokat, konyhai edényeket, sőt még pálinkát is ellopott egy tárolóhelyiségből egy 48 éves dorogi lakos, akit a helyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi ellen lopás bűntette elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Hirdetések

A police.hu azt írja, hogy a gyanú szerint a tettes még május 24-én este ment be egy dorogi ingatlan udvarára és egy tárolóból ellopta a már említett tárgyakat. A férfi csak a termékek egy részét vitte magával, melyeket eladott, a többit viszont elrejtette, melyeket később megtaláltak.

A sértett, vagyis az ingatlan tulajdonosa másnap feljelentést tett a rendőrségen. Az egyenruhások rövid időn belül a bevezetett nyomozati cselekmény során azonosították a 48 éves helyi lakost, akit kedden ki is hallgattak.

A kihallgatás közben kiderült, hogy a férfi nem csak május 24-én, hanem 15-én is lopott ugyanabból a melléképületből. Akkor is pálinkát, színesfémet és szintén konyhai edényeket vitt magával. A szeszes italt elfogyasztotta, a többi terméket eladta, a kapott pénzt pedig elköltötte. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte.

(Forrás és képek: police.hu)

Hirdetések