Friderika

Hídlap

Egyházi fenntartásba kerül az Arany János Általános Iskola

Prof. dr. Kásler Miklós, emberi erőforrások miniszterének döntése értelmében 2020. szeptember 1-től egyházi fenntartású lesz az Esztergomi Arany János Általános Iskola – jelentette be Baranya István igazgató az intézmény közösségi oldalán.

Hirdetések

Ennek értelmében az iskola új fenntartója az Esztergom-Budapest Főegyházmegye lesz, a közvetlen irányítói, felügyeleti és ellenőrzési jogkört pedig az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Katolikus Iskolai Főhatósága (EKIF) gyakorolja majd.

Nagyon sok változás várható az iskola életében, melyekről folyamatosan tájékoztatni fogják a szülőket, tanulókat és a közvéleményt is.

(Forrás és kép: Esztergomi Arany János Általános Iskola)

Hirdetések
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap
  • Győzelemmel kezdte a szezont az Esztergom

    Nagy hajrával, 36:35-re legyőzte az Esztergomi Vitézek RAFC csapata az FTC U22-es gárdáját az NB II-es bajnokság nyitófordulójában. Az Északi csoportban szereplő alakulat a következő bajnokiját Salgótarjánban játssza.

    Hídlap