Örs, Stella

Hídlap

Egyházi fenntartásba kerül az Arany János Általános Iskola

Prof. dr. Kásler Miklós, emberi erőforrások miniszterének döntése értelmében 2020. szeptember 1-től egyházi fenntartású lesz az Esztergomi Arany János Általános Iskola – jelentette be Baranya István igazgató az intézmény közösségi oldalán.

Hirdetések

Ennek értelmében az iskola új fenntartója az Esztergom-Budapest Főegyházmegye lesz, a közvetlen irányítói, felügyeleti és ellenőrzési jogkört pedig az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Katolikus Iskolai Főhatósága (EKIF) gyakorolja majd.

Nagyon sok változás várható az iskola életében, melyekről folyamatosan tájékoztatni fogják a szülőket, tanulókat és a közvéleményt is.

(Forrás és kép: Esztergomi Arany János Általános Iskola)

Hirdetések

  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap