Örs, Stella

Hídlap

Vezetéstől eltiltott, ittas sofőrt kaptak el Esztergom-Kertvárosban

Szabálysértési eljárást kezdeményeztek egy 33 éves férfi ellen, aki ittas állapotban közlekedett az Esztergom-Kertvárosban található Bocskai soron. A rendőrök a jármű forgalmi engedélyét és a rendszámát is elvették.

Hirdetések

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei még május 29-én, pénteken éjszaka állítottak meg egy autóst. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök a mérési eredmények alapján közigazgatási bírsággal sújtották. Az iratok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a 33 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, őt a vezetéstől végleg eltiltották, valamint a járműre kötelező felelősségbiztosítást sem kötött, és a forgalomból is kivonták.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: nemetugyek.de)

Hirdetések

  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap