Adalbert

Hídlap

Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

Hirdetések

A vádirat szerint a vádlott 2019. augusztus 7-én cannabist szerzett Budapesten. A kábítószer elfogyasztása után bódult állapotban vezetett. A rendőrök 22 óra 10 perckor Leányváron, a Bécsi úton állították meg őt.

A férfit a bíróság 2017-ben garázdaság vétsége és más bűncselekmény elkövetése miatt 10 hónap fogházbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 2 évre felfüggesztette. Továbbá 2019-ben rongálás vétsége miatt pénzbüntetésre ítélték őt.

(Borítókép: slagerradio.ro)

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap