Vencel

Hídlap

Tokhalat is fogtak a sárisápi szezonnyitó horgászversenyen

A rossz idő ellenére is sikeresen helyt álltak a résztvevők a május 31-én a sárisápi horgásztónál megrendezett szezonnyitó horgászversenyen. A pontyok és a kárász mellett egy 5,3 kilogrammos tokhal is horogra akadt.

Hirdetések

Weszelovszky Ramón tógazdától megtudtuk, hogy hiába szakadt az eső és fújt a szél, mégis harminckét horgász nevezett be és vett részt a pünkösdi versenyen. Volt, akinek délelőtt volt nagyobb szerencséje, míg mások délután fogtak több halat. Ugyanakkor a fele társaság eredménytelenül zárta a napot.

Ahhoz képest, hogy gyengén ettek a halak, igen szoros verseny alakult ki az első hat versenyző között. Harmadik helyen Bábik Gábor végzett 16,4 kilogrammal. Antal András 17 kilogrammal lett a második, míg az első helyet Tóth Szalkai Zoltán szerezte meg, aki 23 kilogrammnyi halat fogott ki.

A legnagyobb halat – egyben a verseny legkülönlegesebb példányát, egy 5,3 kilogrammos tokhalat – Kiss Sándor fogta ki.

Legközelebb június 21-én mérettethetik meg magukat a horgászok Sárisápon, július 10-11-12-én pedig 48 órás páros versenyt rendeznek, ahol izgalmakból szintén nem lesz hiány.

(Borítókép: Sárisápi Horgásztó oldal)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap