Jeromos

Hídlap

Szombaton több baleset is történt térségünkben

Letkés és Ipolydamásd között motoros és személygépkocsi, Esztergomnál három jármű ütközött össze szombaton, míg Tokodaltárón egy motorkerékpárral közlekedő személy félrerántotta a kormányt és balesetet szenvedett.

Hirdetések

Délelőtt 11 óra után két személyautó és egy kisteherautó szenvedett ráfutásos balesetet a 111-es út 3. kilométerszelvényében. A rendőrség tájékoztatása szerint Esztergom-Kertvárosból Esztergomba tartott egy füvet kaszáló teherautó, ami lassítani kezdett.

A mögötte haladó Opel sofőrje ezt nem vette észre és nekiütközött az előtte közlekedő járműnek. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a teherautó pedig beleszaladt az előtte haladó kocsinak. A riasztást követően helyszínre érkeztek az esztergomi hivatásos tűzoltók. Az egység áramtalanította a járműveket.

Szombaton délelőtt Ipolydamásd közelében motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött össze – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Információink szerint a balesetben öten sérültek meg, és nem csak mentőautók, hanem mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Csámpai Attila tűzoltó százados, megyei szóvivő elmondta: a vámosmikolai önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, biztosították a helyszínt, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.

Nem sokkal dél után Tokodaltárón is baleset történt. Dorog irányába közlekedett egy 62 éves segédmotoros kerékpáros férfi, amikor a polgármesteri hivatalnál található gyalogos-átkelőhelynél elvakította a nap és nem látotta, hogy mit jelez a közlekedési lámpa.

Abban a pillanatban lelépett egy 25 éves férfi a zebrára, a motoros az ütközés elkerülése érdekében félrerántotta a kormányt, elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A motorost a mentőknek kellett ellátniuk.

(Forrás: Dorogi-medence/katasztrófavédelem)

(Borítókép és képek az ipolydamásdi balesetről: Vámosmikolai ÖTP)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap