Jeromos

Hídlap

Sikerekkel tértek vissza az esztergomi sportlövők

Újra beindult a lövészélet és gyakorlatilag ahol fegyvert ragadtak, ott szép eredményeket értek el az Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub versenyzői. Az elmúlt hétvégén Neszmélyen jártak, de a közelmúltban többek között a fővárosban is tiszteletüket tették.

Hirdetések

Május 10-én Jászfelsőszentgyörgyön rendezték meg a Bibii majális IDPA (azaz önvédelmi szituációs) lőversenyt, melyen Peller Balázs CO divízióban ötödik helyen végzett, Vén Zsolt szintén ötödik lett az ESP (módosított szolgálati pisztoly) kategóriában. Magyarfalvi Norman a gyári szolgálati pisztollyal versenyzők mezőnyében (SSP-kategória) a tizenhatodik helyet szerezte meg.

Május 23-án Felsőtárkány következett, ahol Vén Zsolt bizonyíthatott. Az úgynevezett „Extrém pisztoly versenyen” kézilámpás kategóriában a kilencedik, összetettben pedig a tizenhatodik helyen végzett.

Ezen a napon az esztergomi klub egy másik tagja is versenyzett, igaz Megyaszay István Budapesten vett részt az IDPA May Madness Challenge Day második fordulójában. A sportoló az SSP kategória huszonnegyedik helyen zárta a küzdelmeket.

Egy héttel később, a megmérettetés harmadik fordulójában Farkas Beatrix és Vén Zsolt ragadott fegyvert. Farkas Beatrix az SSP divízió lady kategóriájában bronzérmes lett, Vén Zsolt pedig összetettben a negyvenegyedik helyen végzett.

A csapat legutóbb Neszmélyre utazott, ahol az ősszel átadott Duna lőtéren rendeztek egy úgynevezett gyorskombinált versenyt. Kobezda Andrea most sem okozott csalódást: Pisztoly-PCC divízióban – vagyis pisztoly-pisztoly kaliberű puska – az összetett női kategória első helyét hódította el.

Gratulálunk a versenyzőknek!

(Képek és infó: Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap