Vencel

Hídlap

Aszfaltozás miatt terelik el a forgalmat Dorogon

Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk csütörtöktől a Köztársaság úton – tájékoztatta közösségi oldalán a lakosokat és a közlekedőket a városvezetés. Az önkormányzat közleménye szerint a felújítás alatt lévő szakaszról a Munkás utca felé terelik a buszforgalmat is.

Hirdetések

Az út- és járdafelújítási munkálatok a következő szakaszba léptek, így június 11-től aszfaltozás miatt lezárják a Köztársaság út művelődési ház és az uszoda közötti szakaszát. A Jubileum tér felől érkezőket a volt ABC-nél, míg a Széchenyi lakótelep, valamint a Palatinus-tó felől érkezőket az Iskola utcánál terelik el a Munkás utca felé.

Ezen az útvonalon lehet kikerülni a lezárt útszakaszt (Forrás: Google Maps)

A Zenepavilonnál található buszmegállót pedig a Széchenyi téri lakótelepre helyezik át. Arról nincsenek információk, hogy a lezárás meddig marad érvényben.

(Forrás: Dorog Város Önkormányzata)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap