Friderika

Hídlap

Tokodaltárói férfit gázolt el a vonat Dorogon

Mentőhelikopterrel szállították kórházba azt a 32 éves tokodaltárói férfit, akit eddig ismeretlen körülmények között elgázolt egy, a budapesti Nyugati-pályaudvarra tartó vonat. Arról nincsenek információk, hogy hogyan történt a baleset.

Hirdetések

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltókat és a nyergesújfalui katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit is riasztották. A kiérkezést követően az egységek megkezdték a műszaki mentést.

A MÁVINFORM közleménye szerint a balesetben érintett járat utasai a következő G72-es vonattal (2035-ös vonat) utazhattak tovább a Nyugati pályaudvar felé. Mivel Dorogon több vágány is van, így a gázolás miatt nem voltak fennakadások a vonatközlekedésben.

Hirdetések

  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap
  • Győzelemmel kezdte a szezont az Esztergom

    Nagy hajrával, 36:35-re legyőzte az Esztergomi Vitézek RAFC csapata az FTC U22-es gárdáját az NB II-es bajnokság nyitófordulójában. Az Északi csoportban szereplő alakulat a következő bajnokiját Salgótarjánban játssza.

    Hídlap