Máté, Mirella

Hídlap

Újabb gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

Újpesti vasúti hídon egy Piliscsabára tartó S72-es járat (2154-es vonat) elütött egy embert, aki a balesetben életét vesztette – közölte a MÁVINFORM. Az esztergomi vasútvonalon hosszabb menetidőre kell számítani.

Hirdetések

Mint arról beszámoltunk, délelőtt Dorognál gázolt el egy tokodaltárói férfit az egyik szerelvény. A sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Nem sokkal 13 óra előtt újabb baleset történt, igaz nem térségünkben, hanem Újpestnél. A helyszínelés ideje alatt Óbuda állomás és a Nyugati pályaudvar között nem közlekednek a vonatok. A balesetben érintett vonat utasait a katasztrófavédelem segítségével szállítják le.

A vasúttársaság pótlóbuszokat rendelt, melyek az Árpád hídon keresztül szállítják el az utasokat. A vonatok Esztergom felé Óbuda állomásról indulnak.

MÁVINFORM újabb közleménye szerint az esztergomi vonalon kimarad három járat is, így nem közlekednek a következő vonatok:
– Piliscsabáról 13:37-kor Angyalföldre S72 (2185-ös vonat)
– Angyalföldről 14:45-kor Piliscsabára S72 (2126-os vonat)
– Piliscsabáról 15:37-kor Angyalföldre S72 (2143-as vonat)

(Forrás: MÁVINFORM)

Hirdetések
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap