Jeromos

Hídlap

Tokodi horgász tisztségviselők végeztek a harmadik helyen

A megyei horgászegyesületek tisztségviselői versenyeztek a hétvégén a tatai Cseke tavon. A megmérettetésre 27 egyesület 52 tisztségviselője nevezett. A történelmi környezetben tartott versenyen a tisztségviselők összesen 257,7 kg halat fogtak, sajnos négy csapat haltartója üres maradt. A mérlegelés után a halak visszakerültek a vízbe.

Hirdetések

A verseny nemcsak a halfogásról szólt. Az egyesületi tisztségviselők megoszthatták problémáikat egymással és a megyei szövetség vezetőivel. Az első 5 helyezett egyesület kupát kapott díjként, a nyertes versenyzők nyakába érem került.

A díjakat és elismeréseket Besenyei Péter műrepülő világbajnok, a Magyar Horgászat Nagykövete, Méhes László Jászai Mari díjas színművész, rendező, Trokán Péter Jászai Mari díjas színművész, érdemes művész, a Magyar Horgászat Nagykövete, Straub Dezső Jászai Mari díjas színművész, a Magyar Horgászat Nagykövete és Osvald Zsolt a megyei szövetség ügyvezető elnöke adta át.

A horgászverseny eredménye:

1. Kassák Klub Horgász Szakosztálya Komárom

2. Szomódi Horgász Egyesület

3. Tokodi Horgász Egyesület

4. Vasas Horgász Egyesület Esztergom

5. Ölbő-tavi Aranyhal Horgász Egyesület Bábolna

(Forrás: KEMESZ)

(Borítókép: eredményhirdetés, forrás: Osvald Zsolt)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap