Adalbert

Hídlap

Ismét lesz régiségvásár Esztergomban

Most vasárnap, azaz június 14-én ismét ellepik az esztergomi Széchenyi teret a különleges relikviák és a ritkaságszámba menő régiségek. A szervezők tájékoztatása szerint a vásárt ettől kezdve minden hónap második vasárnapján rendezik majd meg.

Hirdetések

Érdemes minden egyes alkalommal kilátogatni a régiségvásárra, ahol jó szolgálatot tett használati tárgyak, pénzérmék – köztük régi magyar fizetőeszközök -, festmények, kitüntetések, játékok és megannyi más, sokat látott portéka várja az érdeklődőket.

Igazi flohmarkt jellege van a vásárnak, ahol a szemfülesebbek igazi kincsekre is rálelhetnek, netán olyan tárgyakat is megszerezhetnek, melyek eddig hiányoztak a gyűjteményeikből.

(Forrás és kép: Esztergomi Régiség- és Értékvásár Facebook oldal)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap