Örs, Stella

Hídlap

Ismét lesz régiségvásár Esztergomban

Most vasárnap, azaz június 14-én ismét ellepik az esztergomi Széchenyi teret a különleges relikviák és a ritkaságszámba menő régiségek. A szervezők tájékoztatása szerint a vásárt ettől kezdve minden hónap második vasárnapján rendezik majd meg.

Hirdetések

Érdemes minden egyes alkalommal kilátogatni a régiségvásárra, ahol jó szolgálatot tett használati tárgyak, pénzérmék – köztük régi magyar fizetőeszközök -, festmények, kitüntetések, játékok és megannyi más, sokat látott portéka várja az érdeklődőket.

Igazi flohmarkt jellege van a vásárnak, ahol a szemfülesebbek igazi kincsekre is rálelhetnek, netán olyan tárgyakat is megszerezhetnek, melyek eddig hiányoztak a gyűjteményeikből.

(Forrás és kép: Esztergomi Régiség- és Értékvásár Facebook oldal)

Hirdetések

  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap