Adalbert

Hídlap

Három autó ütközött a 117-es úton

Június 17-én, szerdán dél körül három személyautó ütközött össze a 117-es főúton, a táti elágazásnál – tudta meg a rendőrségtől a Dorogi-medence.

Hirdetések

A portál rendőrség szóvivőjétől megtudta, hogy egy Toyotával közlekedő férfi balra akart kanyarodni a kereszteződésben, viszont nem adta meg az elsőbbséget a másik járműnek, így összeütköztek. Ezután a kanyarodó autó még egy gépjárműnek nekicsapódott.

Az egyik vétlen sofőrt a mentők kivizsgálás céljából kórházba szállították. Varga Mihály Sebestyén tűzoltó hadnagy hozzátette, hogy a balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók riasztották, akik a járműveket áramtalanították.

Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki, melyet végül megszüntettek, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek és a közútkezelőnek.

(Forrás: Dorogi-medence)

(Borítókép: L. Dávid/10-es út)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap