Vilhelmina

Hídlap

Árokba borult egy autó Leányvár határában

Eddig ismeretlen körülmények között letért az útból és árokba csapódott egy Ford típusú személygépkocsi június 18-án, csütörtökön délelőtt. A jármű a 10-es főút kesztölci elágazás és Leányvár közötti szakaszán borult az árokba.

Hirdetések

A Dorogi-medence regionális hírportál rendőrségi információkra hivatkozva azt írta: elsődleges információk szerint a sofőr sérülés nélkül megúszta az esetet. A vezetőnek szerencséje volt, ugyanis a jármű bár felborult, éppen elkerülte az árok mellett található fát.

A helyszínre a nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, az egység áramtalanította a kocsit. Először teljes, majd félpályás útzár volt érvényben, majd a műszaki mentés idején, teljesen leállították a forgalmat. A közlekedés 11:42-kor indult újra.

Hirdetések
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap
  • Győzelemmel kezdte a szezont az Esztergom

    Nagy hajrával, 36:35-re legyőzte az Esztergomi Vitézek RAFC csapata az FTC U22-es gárdáját az NB II-es bajnokság nyitófordulójában. Az Északi csoportban szereplő alakulat a következő bajnokiját Salgótarjánban játssza.

    Hídlap