Örs, Stella

Hídlap

Elkötötte és megrongálta ismerőse Suzukiját

Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki tudta nélkül elkötötte egy ismerőse Suzuki Swift típusú kocsiját, sőt meg is rongálta azt. A rendőrség a sofőrrel szemben jármű önkényes elvétele bűntett és garázdaság vétség miatt folytatott büntetőeljárást.

Hirdetések

A gyanú szerint a 19 éves tettes még 2019. március 14-én 8 óra körül Esztergomból elvitte az egyik ismerőse kocsiját úgy, hogy arról a tulajdonosa nem tudott. A férfi rallizott is, ennek során a járműben kár keletkezett, a járműt pedig egy ismerősénél parkolta le.

A feljelentést követően a rendőrök a kocsit lefoglalták, és a 19 éves tapolcai férfit gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfi a kocsiba többször belerúgott.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás és kép: police.hu)

Hirdetések

  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap