Adalbert

Hídlap

Elkötötte és megrongálta ismerőse Suzukiját

Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki tudta nélkül elkötötte egy ismerőse Suzuki Swift típusú kocsiját, sőt meg is rongálta azt. A rendőrség a sofőrrel szemben jármű önkényes elvétele bűntett és garázdaság vétség miatt folytatott büntetőeljárást.

Hirdetések

A gyanú szerint a 19 éves tettes még 2019. március 14-én 8 óra körül Esztergomból elvitte az egyik ismerőse kocsiját úgy, hogy arról a tulajdonosa nem tudott. A férfi rallizott is, ennek során a járműben kár keletkezett, a járműt pedig egy ismerősénél parkolta le.

A feljelentést követően a rendőrök a kocsit lefoglalták, és a 19 éves tapolcai férfit gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfi a kocsiba többször belerúgott.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás és kép: police.hu)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap