Örs, Stella

Hídlap

Kamerafelvétel buktatta le a bolti tolvajt

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás M. Roland ellen, aki két napon belül kétszer lopott egy dorogi élelmiszerboltból. A férfit az üzlet biztonsági kamerájának felvételei alapján azonosították a rendőrök.

Hirdetések

A 35 esztendős M. Roland először június 18-án reggel ment be először az üzletbe, ahol egy üveg szeszesitalt rejtett a kabátjába. Másnap visszatért és ugyanezzel a módszerrel lopott. Az üzlet munkatársai ezután bejelentést tettek a rendőrségen, a nyomozók pedig felismerték az elkövetőt, akit június 19-én előállítottak a kapitányságra. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmények elkövetését.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: boon.hu)

Hirdetések

  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap