Adalbert

Hídlap

Kamerafelvétel buktatta le a bolti tolvajt

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás M. Roland ellen, aki két napon belül kétszer lopott egy dorogi élelmiszerboltból. A férfit az üzlet biztonsági kamerájának felvételei alapján azonosították a rendőrök.

Hirdetések

A 35 esztendős M. Roland először június 18-án reggel ment be először az üzletbe, ahol egy üveg szeszesitalt rejtett a kabátjába. Másnap visszatért és ugyanezzel a módszerrel lopott. Az üzlet munkatársai ezután bejelentést tettek a rendőrségen, a nyomozók pedig felismerték az elkövetőt, akit június 19-én előállítottak a kapitányságra. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmények elkövetését.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: boon.hu)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap