Jeromos

Hídlap

Ifjúsági és serdülő horgászok mérték össze tudásukat

Ötvenegy versenyző, köztük tizenhárom leány vett részt a hétvégén megrendezett 43. Országos Ifjúsági és Serdülő Horgászvetélkedő megyei döntőjében. A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetségének (KEMHESZ) megmérettetésén két ezüstérmet zsebeltek be az esztergomi versenyzők.

Hirdetések

A KEMHESZ beszámolója szerint a rendezvény házigazdája a Szőnyi Dolgozók Sporthorgász Egyesülete volt, a versenyt a Szőnyi Kórház-tavon tartották meg, ahol tizenhat egyesület ifjú titánjai négy versenyszámban bizonyíthattak.

A szellemi vetélkedő, barkácsolás, célba dobás mellett kishalfogásban is remekelniük kellett. A megyei szövetség ebben az esztendőben először hirdette meg az ivadék korcsoport versenyét. A 2010. után született horgászok mezőnyét tizenhét fiatal alkotta.

A kishalfogáshoz a versenyzők a szervezők által biztosított spiccbotokat és a barkácsolás versenyszámban elkészített szerelékeiket használhatták. Az etetőanyagot és csalit szintén a szervezők biztosították a versenyzők részére.

Eredmények:

Serdülő kategória:

1. Balogh Gergő, Tatabányai “Jó szerencsét” KTHE.

2. Troll Máté, Vasas HE. Esztergom

3. Horn Panka, Kecskédi HE.

Ifjúsági kategória:

1. Dodonka Koppány, Kecskédi HE.

2. Vogel Márton, Vasas HE. Esztergom

3. Szépe Máté, Komáromi HE.

Ivadék kategória:

1. Gregus Marcell, Komáromi HE.

2. Márkus Dávid, Ölbő-tavi Aranyhal HE.

3. Krocsány Péter, Ács és Környéke HE.

A megyei vetélkedő két korosztályának dobogósai kupát és érmet nyertek egyesületüknek. Az első alkalommal megrendezett ivadék kategória 1-10. helyezettje érmet nyert egyesületének. Díjazták a legjobb felkészítőket is, itt Szűcs Attila (Kecskédi HE.), Kovács Tamás (Vasas HE. Esztergom) és Metzler József (Szomódi HE.) végeztek az élen.

A díjakat Takács József, Komárom önkormányzati képviselője, Benczik Attila, a Szőnyi Dolgozók Sporthorgász Egyesületének elnöke és Osvald Zsolt ügyvezető elnök adta át a nyerteseknek.

(Forrás: KEMHESZ)

(Borítókép: Pillanatkép a Komáromi Televízió Horgász négytusa versenyt rendeztek Szőnyben című felvételéből)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap