Örs, Stella

Hídlap

Kihallgatták a süttői kettős gyilkosság gyanúsítottját

Június 23-án kihallgatták a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azt a férfit, akit a májusi süttői kettős gyilkossággal gyanúsítanak. A 26 éves Sz. Dávidot a kihallgatás után őrizetbe is vették – írta a police.hu.

Hirdetések

Mint arról a Hídlap is beszámolt, május 16-án 0 óra 55 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint tűz ütött ki egy kétszintes süttői családi házban. Az épületben hárman tartózkodtak: egy házaspár és a hölgy 26 éves testvére.

A 30 éves nő és 41 éves férje a helyszínen életét vesztette, ám az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a halálukat idegenkezűség okozta. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekményt nem egy negyedik személy, hanem a 26 éves Sz. Dávid követte el.

A feleség testvére akkor kimenekült az égő házból és súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba. Állapota csak június 23-án tette lehetővé a kihallgatását. Ellene több emberen elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép montázs: police.hu felvételei a háztűz helyszínéről)

Hirdetések
  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap