Adalbert

Hídlap

Kihallgatták a süttői kettős gyilkosság gyanúsítottját

Június 23-án kihallgatták a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azt a férfit, akit a májusi süttői kettős gyilkossággal gyanúsítanak. A 26 éves Sz. Dávidot a kihallgatás után őrizetbe is vették – írta a police.hu.

Hirdetések

Mint arról a Hídlap is beszámolt, május 16-án 0 óra 55 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint tűz ütött ki egy kétszintes süttői családi házban. Az épületben hárman tartózkodtak: egy házaspár és a hölgy 26 éves testvére.

A 30 éves nő és 41 éves férje a helyszínen életét vesztette, ám az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a halálukat idegenkezűség okozta. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekményt nem egy negyedik személy, hanem a 26 éves Sz. Dávid követte el.

A feleség testvére akkor kimenekült az égő házból és súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba. Állapota csak június 23-án tette lehetővé a kihallgatását. Ellene több emberen elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép montázs: police.hu felvételei a háztűz helyszínéről)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap