Vencel

Hídlap

Újabb baleset történt a 117-es úton

Két személygépkocsi ütközött össze június 26-án, pénteken 15 óra után a 117-es út táti lehajtójánál. Az egyik jármű a baleset következtében felborult. A helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el, kerülni a 10-es út felé, illetve a Táti Ipari Parknál található mellékutcákon keresztül lehet.

Hirdetések

Az utóbbi időben több baleset is történt a 117-es út és az 1011-es (ismertebb nevén Esztergomi út) kereszteződésében, az ok pedig egyszerű: a vétkes sofőrök nem adtak elsőbbséget a másik járműnek.

A mostani baleset körülményeit még vizsgálják. Egyelőre annyi biztos, hogy a rendőrök mellett mentők is érkeztek a helyszínre, sőt a műszaki mentést a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók végezték el. A Dorogi-medence úgy tudja, hogy ketten könnyebben megsérültek.

Egyébként a közösségi oldalakon többen arról beszéltek, hogy nem értik, miért ebben a kereszteződésben történik baleset, holott kanyarodó sávok mellett tábla is van kihelyezve oda.

(Forrás: Dorogi-medence/komarom.katasztrofavedelem.hu)

(Borítókép: Hídlap)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap