Ellák

Hídlap

Újabb baleset történt a 117-es úton

Két személygépkocsi ütközött össze június 26-án, pénteken 15 óra után a 117-es út táti lehajtójánál. Az egyik jármű a baleset következtében felborult. A helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el, kerülni a 10-es út felé, illetve a Táti Ipari Parknál található mellékutcákon keresztül lehet.

Hirdetések

Az utóbbi időben több baleset is történt a 117-es út és az 1011-es (ismertebb nevén Esztergomi út) kereszteződésében, az ok pedig egyszerű: a vétkes sofőrök nem adtak elsőbbséget a másik járműnek.

A mostani baleset körülményeit még vizsgálják. Egyelőre annyi biztos, hogy a rendőrök mellett mentők is érkeztek a helyszínre, sőt a műszaki mentést a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók végezték el. A Dorogi-medence úgy tudja, hogy ketten könnyebben megsérültek.

Egyébként a közösségi oldalakon többen arról beszéltek, hogy nem értik, miért ebben a kereszteződésben történik baleset, holott kanyarodó sávok mellett tábla is van kihelyezve oda.

(Forrás: Dorogi-medence/komarom.katasztrofavedelem.hu)

(Borítókép: Hídlap)

Hirdetések
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap
  • Bértámogatást kapott az esztergomi nyomda

    Bértámogatásról szóló okiratot nyújtott át Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára Vincze Ferencnek, az esztergomi Spori Print Vincze Kft. tulajdonosának. A miniszterhelyettes a sajtótájékoztatón elmondta: eddig több mint kilencezer dolgozónak igényeltek bértámogatást Komárom-Esztergom megyében. Schanda Tamás péliföldszentkereszti látogatása után érkezett Esztergomba, ahol meglátogatta az esztergomi nyomdát. A tulajdonos a parkolóban köszöntötte a meghívott …

    Hídlap