Vencel

Hídlap

Dr. Veres Zoltán lett az év köztisztviselője

Hagyomány, hogy a köztisztviselők napján kitüntetésben részesül egy-egy személy, aki a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzatnál dolgozik. Idén az „Az év köztisztviselője” oklevelet a kollégák szavazatai alapján dr. Veres Zoltán, Komárom-Esztergom megye jegyzője nyerte el.

Hirdetések

Dr. Veres Zoltán immár negyedik éve vezeti a hivatalt, a koronavírus járvány idején a korábbiaknál is nagyobb munkabírással és szorgalommal igyekezett megoldani a felmerülő problémákat.

– Összehangolt csapatmunka, a kollégák maximális odaadása nélkül mindez lehetetlen lenne, tehát az elismerés mindannyiunkké – köszönte meg dr. Veres Zoltán.

Egy virágcsokor kíséretében a mindenkinek higiénikus körülményeket biztosító, mindig jókedvű takarítónő, Tóth Sándorné kapott elnöki dicséretet. Az elismeréseket Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és az alelnökök adták át.”

(Forrás és kép: a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap