Lukrécia

Hídlap

Dr. Veres Zoltán lett az év köztisztviselője

Hagyomány, hogy a köztisztviselők napján kitüntetésben részesül egy-egy személy, aki a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzatnál dolgozik. Idén az „Az év köztisztviselője” oklevelet a kollégák szavazatai alapján dr. Veres Zoltán, Komárom-Esztergom megye jegyzője nyerte el.

Hirdetések

Dr. Veres Zoltán immár negyedik éve vezeti a hivatalt, a koronavírus járvány idején a korábbiaknál is nagyobb munkabírással és szorgalommal igyekezett megoldani a felmerülő problémákat.

– Összehangolt csapatmunka, a kollégák maximális odaadása nélkül mindez lehetetlen lenne, tehát az elismerés mindannyiunkké – köszönte meg dr. Veres Zoltán.

Egy virágcsokor kíséretében a mindenkinek higiénikus körülményeket biztosító, mindig jókedvű takarítónő, Tóth Sándorné kapott elnöki dicséretet. Az elismeréseket Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és az alelnökök adták át.”

(Forrás és kép: a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat)

Hirdetések

  • Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

    Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

    Hídlap
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap