Ellák

Hídlap

Gázolt a vonat Klotildligetnél

Elgázolt egy embert a klotildligeti vasúti átjáróban az Angyalföldről Piliscsabára tartó S72-es személyvonat – közölte a MÁVINFORM. A baleset miatt a Budapest-Esztergom vasútvonalon hosszabb menetidőre kell számítani, mivel egy szakaszon nincs vonatközlekedés.

Hirdetések

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a sorompó jól működött és a személy piros jelzés ellenére lépett a sínekre. A vonatok a Nyugati pályaudvar és Pilisvörösvár, illetve Piliscsaba és Esztergom között közlekednek. A MÁV-START pótlóbuszokat rendelt a helyszínre.

A Vonatinfó szerint a 2122-es személyvonat 7:15-ről indult Angyalföldről és 7:50 körül történt a baleset.

A Piliscsabai Polgárőr Egyesület közösségi oldalán fotókat is közöltek a balesetről. Látható, hogy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

(Forrás: MÁVINFORM)

(Térképmetszet: Vonatinfó)

(Helyszíni fotók: Piliscsabai Polgárőr Egyesület)

Hirdetések
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap
  • Bértámogatást kapott az esztergomi nyomda

    Bértámogatásról szóló okiratot nyújtott át Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára Vincze Ferencnek, az esztergomi Spori Print Vincze Kft. tulajdonosának. A miniszterhelyettes a sajtótájékoztatón elmondta: eddig több mint kilencezer dolgozónak igényeltek bértámogatást Komárom-Esztergom megyében. Schanda Tamás péliföldszentkereszti látogatása után érkezett Esztergomba, ahol meglátogatta az esztergomi nyomdát. A tulajdonos a parkolóban köszöntötte a meghívott …

    Hídlap