Vencel

Hídlap

Gázolt a vonat Klotildligetnél

Elgázolt egy embert a klotildligeti vasúti átjáróban az Angyalföldről Piliscsabára tartó S72-es személyvonat – közölte a MÁVINFORM. A baleset miatt a Budapest-Esztergom vasútvonalon hosszabb menetidőre kell számítani, mivel egy szakaszon nincs vonatközlekedés.

Hirdetések

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a sorompó jól működött és a személy piros jelzés ellenére lépett a sínekre. A vonatok a Nyugati pályaudvar és Pilisvörösvár, illetve Piliscsaba és Esztergom között közlekednek. A MÁV-START pótlóbuszokat rendelt a helyszínre.

A Vonatinfó szerint a 2122-es személyvonat 7:15-ről indult Angyalföldről és 7:50 körül történt a baleset.

A Piliscsabai Polgárőr Egyesület közösségi oldalán fotókat is közöltek a balesetről. Látható, hogy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

(Forrás: MÁVINFORM)

(Térképmetszet: Vonatinfó)

(Helyszíni fotók: Piliscsabai Polgárőr Egyesület)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap