Vencel

Hídlap

Ellopták és beváltották a nyertes szerencsejáték szelvényeket

Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás L. Miklós, B. Elemér és B. Margaréta ellen, akik ellopták a sértett szobájából az ott található nyertes szerencsejáték szelvényeket, a beváltás után kapott pénzt pedig egymás között szétosztották.

Hirdetések

Egy esztergomi férfi 2020. június 2-án tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki lakhelyéről, egy panzió szobájából ellopta a szerencsejáték szelvényeit, amik több mint egymillió forintot érő, nyertes szelvények voltak.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, majd kiderült, hogy a sértett 2020. május 26-án egy társasággal együtt italozott Esztergomban. A gyanú szerint az egyik férfi eközben elment a panzióba, és a feljelentő szobájából ellopta a szelvényeket. A társaság tagjai a lopást követően azokat beváltották, és osztoztak a felvett összegen. A rendőrök a tetteseket azonosították, majd 2020. június 15-én előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

L. Miklós, B. Elemér, B. Margaréta gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: illusztráció)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap