Ellák

Hídlap

Ellopták és beváltották a nyertes szerencsejáték szelvényeket

Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás L. Miklós, B. Elemér és B. Margaréta ellen, akik ellopták a sértett szobájából az ott található nyertes szerencsejáték szelvényeket, a beváltás után kapott pénzt pedig egymás között szétosztották.

Hirdetések

Egy esztergomi férfi 2020. június 2-án tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki lakhelyéről, egy panzió szobájából ellopta a szerencsejáték szelvényeit, amik több mint egymillió forintot érő, nyertes szelvények voltak.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, majd kiderült, hogy a sértett 2020. május 26-án egy társasággal együtt italozott Esztergomban. A gyanú szerint az egyik férfi eközben elment a panzióba, és a feljelentő szobájából ellopta a szelvényeket. A társaság tagjai a lopást követően azokat beváltották, és osztoztak a felvett összegen. A rendőrök a tetteseket azonosították, majd 2020. június 15-én előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

L. Miklós, B. Elemér, B. Margaréta gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: illusztráció)

Hirdetések

  • Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

    Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

    Hídlap
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap