Ibolya

Hídlap

Több kocsin is kilazították a kerékcsavarokat Szokolyán

Egy ismeretlen személy éjjelente borsot tör a szokolyaiak orra alá, hiszen kilazítja a kocsikon a kerékcsavarokat. A település önkormányzat mindenkit arra kér, hogy ellenőrizzék a járművek kerekeit és ha rendelkeznek információkkal, netán „károsultak”, akkor jelezzék azt nekik.

Hirdetések

„Sajnos az elmùlt hetek vonatkozàsàban, több esetrôl szereztünk tudomàst! Legutóbb màr udvarba is beugrott. Figyeljünk, hiszen èletveszèlyes helyzetbe kerülhetünk!” – közölte az önkormányzat.

Egy hölgy például arról számolt be a közösségi oldalon megjelent bejegyzés alatt, hogy az elmúlt napokban egy autó tulajdonosa éjszaka arra figyelt fel, hogy valaki tartózkodik az udvaron. Tetten is érte a garázdálkodót, igaz az ismeretlen személyt nem sikerült elkapnia, mivel elmenekült a helyszínről.

Egy anyuka például félelmetesnek nevezte az esetet, mivel szinte mindig a gyermekeit is magával viszi akkor, amikor autóba ül.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya megkeresésünkre elmondta: a Váci Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt rendelt el nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen. A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki hasonlót tapasztalt, jelentkezzen! Bejelentés telefonon (06-27-505-600), e-mailben (vacrk@pest.police.hu), vagy személyesen (2600 Vác, Zrínyi u. 7.) is megtehető.

(Borítókép: inoutcarwash.com)

Hirdetések
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap
  • Közúti elsősegély tanfolyamot tartanak Szobon

    Augusztus 8-án, szombaton 10 órától közúti elsősegély oktatásra várják az érdeklődőket. Fehér Mihály a regisztrációt követően elméleti és gyakorlati órát is tart a résztvevőknek. A helyszín a Szobi József Attila Művelődési Ház és Szabadidő Központ lesz.

    Hídlap