Blanka, Bianka

Hídlap

Fejbe lőttek egy erdészt Nagybörzsönyben

Július 3-án este vadászbaleset történt a Szobi járásban található Nagybörzsönyben. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Hirdetések

A rendőrségtől megtudtuk, hogy pénteken késő este Nagybörzsöny külterületén történt az eset, a helyszínre rendőrök és mentők is érkeztek. Az eddigi adatok szerint vendégvadászat közben szenvedett lőtt sérülést egy 42 éves férfi, aki egyben a vadászat vezetője volt. Úgy tudjuk, hogy a lövés a füle mellett érte a köztiszteletben álló erdészt.

Egyes információk szerint a fegyver kibiztosított állapotban maradt és éppen akkor sült, amikor a társaság beült az autóba. Ezt azonban a rendőrség nem erősítette meg, igaz nem is cáfolták. A mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba a sérültet, aki információink szerint mélyaltatásban van.

A rendőrség a Hídlapnak elmondta: a vadászaton résztvevő 58 éves budapesti férfi műszeres alkoholos vizsgálata negatív eredményt mutatott.

(Borítókép: africageographic.com)

Hirdetések