Tekla

Hídlap

Három baleset is történt a 10-es főúton

Vasárnap este Táton, hétfőn hajnalban a 10-es főút dorogi szakaszán, reggel pedig Süttő-Neszmély között történt baleset – írja rendőrségi információkra hivatkozva a Dorogi-medence. A portál megtudta: személyi sérülés csak Táton történt.

Hirdetések

Július 5-én, 20 óra körül két személygépkocsi – információnk szerint két Ford – ütközött össze a bajnai elágazásnál. A rendőrség tájékoztatása szerint a vétkes sofőr az Esztergomi úton haladt a Vasút köz felé, amikor rá akart fordulni az 1119-es útra. Csakhogy nem adott elsőbbséget a szemből érkező, szabályosan közlekedő gépjárműnek, így a két kocsi összeütközött. A vétlen sofőr és utasa megsérült: a két személyt kórházba szállították.

Néhány órával később Dorogon vadat gázoltak el. Kiderült, a Bécsi úton található benzinút és Tokodaltáró között vaddisznó szaladt át az úton, melyet elütött egy arra közlekedő autós. A járműben anyagi kár keletkezett, az állat állapotáról nincsenek információk, de valószínűleg elpusztult.

Hétfőn reggel Süttő és Neszmély között is zúgtak a szirénák: a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint három kocsi ütközött össze a 10-es főúton található vasúti átjárónál. A helyszínre a komáromi hivatásos tűzoltók vonultak, a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az útszakaszt. A rendőrség közölte: személyi sérülés nem történt.

(Forrás: Dorogi-medence/katasztrófavédelem)

Hirdetések
  • Valószínűleg egy farkas él a Börzsönyben

    Aki a fáktól nem tart, annak a farkasoktól sem kell félnie – véli Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány nagyragadozó-kutatója, aki élőben még egyszer sem látta a Börzsönyben élő ragadozót, de nyomait és egyéb életjeleit 2017 decembere óta már többször megtalálta. Vele beszélgettünk a messziről jött jövevényről.

    Hídlap
  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap