László

Hídlap

Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

Hirdetések

A cég tájékoztatása szerint a gyalogos-átkelőhelynél található jelzőlámpa oszlopát egy korábbi közlekedési baleset során kiütötték. Pécsi Norbert Sándor, kommunikációs osztályvezető megkeresésünkre elmondta: az ütközés következtében az alépítmény annyira meggyengült, hogy a februárban a viharos szél kidöntötte az oszlopot. Akkor a közút szakemberei napokon belül leszerelték a lámpatestet és eltávolították az oszlopot.

Azt is megtudtuk, hogy a helyreállítás első lépéseként ezen a héten elvégzik az oszlopalap betonozását, a villogót pedig a tervek szerint a beton megszilárdulása után szerelhetik fel, de legkésőbb július 15-ig be szeretnék fejezni a munkát.

Hirdetések

  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap