Ibolya

Hídlap

Baleset történt Dorogon

Könnyű sérüléssel járó baleset történt július 9-én, Dorogon, a Bécsi úti benzinkút, illetve a Határ út közötti szakaszon. Az egyik érintett jármű helyzete miatt kisebb torlódás alakult ki, de a forgalom néhány pillanatnyi várakozástól eltekintve zavartalanul haladt.

Hirdetések

Információink szerint egy Fiat típusú személygépkocsi, illetve egy Ford típusú platós kisteherautó ütközött össze. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. Az ütközés ereje minden bizonnyal nagy lehetett, ugyanis a személyautó egyes alkatrészei (rugó, kisebb elemek) 20-30 méterre repültek el a helyszínről.

Elsődleges információk szerint a balesetben ketten sérültek meg.

Hirdetések

  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap