Fábián, Sebestyén

Hídlap

MÉH telepen adta le a garázsból ellopott tárgyakat

A lakatot lefeszítve jutott be egy esztergom-kertvárosi garázsba K. Sándor, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az esztergomi rendőrök a feljelentést követő napon elfogták a tettest.

Hirdetések

A férfi július 3-án, pénteken éjszaka értékek után kutatott a helyiségben, majd az ott lévő fém és réz tárgyakat, tányérokat, szerszámokat, karórákat és mobiltelefonokat egy zsákba pakolta, és távozott a helyszínről. A sértett másnap reggel vette észre a lopást, majd három nappal később feljelentést tett a rendőrségen.

Az esztergomi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek az elkövető azonosítása érdekében, akit a feljelentést követő napon elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak. A 32 éves K. Sándor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Elmondta, hogy a lopott értékek nagy részét leadta egy esztergom-kertvárosi MÉH telepen. Az egyenruhások ezeket a telepen megtalálták, és visszaadták azokat a tulajdonosnak. K. Sándor ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(Fotók, forrás: police.hu)

Hirdetések