László

Hídlap

Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

Hirdetések

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint mentők, rendőrök és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek, majd elvégezték a járművek áramtalanítását.

A portál rendőrségi információkra hivatkozva közölte: az egyik kocsiban négyen utaztak, közülük ketten sérültek meg. Illetve a másik járműben hárman utaztak, közülük pedig egy személy szorult segítségre.

(Forrás: Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap