Zsófia

Hídlap

Baleset történt a 117-es úton

Kisbusz és teherautó ütközött össze július 14-én, kedden délután a 117-es úton. A Dorogi-medence portál rendőrségi információkra hivatkozva azt írja, hogy az Esztergom és Tát között történt balesetben egy ember, a kisbusz sofőrje sérült meg. Őt a mentőknek kellett ellátniuk.

Hirdetések

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre az esztergomi és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egységek áramtalanították a járműveket. A baleset miatt az útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat a régi 11-es útra, valamint Dorog felé terelték.

Akkora dugó alakult ki, hogy a dorogi Bécsi úti körforgalomtól Esztergom-Kertváros végén, a Granténál található buszmegállóig állt a sor.

(Borítókép: beküldött fotó)

Hirdetések

  • Közmunkára ítélhetik a telefontolvajt

    Akár közmunkára is ítélhetik azt a férfit, akit az esztergomi sértett március 20-tól átmeneti jelleggel befogadott a lakásába. Az új lakótárs néhány héttől később ellopta a sértett 110 ezer forint értékű mobiltelefonját, melyet a készülék gazdája a lakás nappalijában található asztalon hagyott.

    Hídlap
  • Dr. Gönczy Béla-díjat kapott dr. Zámbori János és dr. Ámon György

    A szeptember 17-i testületi ülésen a napirendi pontok tárgyalása előtt adták át a Dr. Gönczy Béla-díj az „Esztergomi Gyógyításáért” kitüntetéseket dr. Zámbori János Mihály főorvos, nőgyógyász, sebész, illetve dr. Ámon György fogorvos számára.

    Hídlap