Hermina

Hídlap

Ráfutásos baleset történt Leányváron

Két Volkswagen típusú személygépkocsi ütközött össze július 15-én, szerdán délelőtt 10 óra körül Leányváron. A Bécsi út és az Erzsébet utca kereszteződésénél (a Farkas János Művelődési Ház sarkánál) a helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat.

Hirdetések

A Dorog felől Budapest irányába haladó első kocsi forgalmi okok miatt megállt a gyalogos-átkelőhelynél, a mögötte haladó jármű pedig nem tartotta meg a kell követési távolságot és hátulról  nekicsapódott az első kocsinak.

A Dorogi-medence portál úgy tudja, hogy csak anyagi káros baleset történt, de mivel a letarolt autóban egy várandós hölgy és egy gyermek is utazott, így őket megvizsgálták a mentők.

(Borítókép: Hídlap)

Hirdetések

  • Kikapott a Dorogi FC a Pécstől

    Négygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a Pécsi MFC ellen a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A „bányász rangadón” a vendégek már a 12. percben hátrányba kerültek és bár voltak ígéretes helyzeteik, a szépítés nem jött össze.

    Hídlap
  • Építkezés miatt szerdáig lezártak egy útszakaszt Nagymaroson

    Augusztus 3-tól 5-ig, azaz hétfő 8 órától szerda 17 óráig lezárták a nagymarosi Pince utca Szent Erzsébet tér – Pince utca 20. közötti szakaszát – közölte hivatalos oldalán a nagymarosi önkormányzat. Arra kérik a lakosokat, hogy a jelzett időszakban ne parkoljanak a lezárt úton.

    Hídlap