Vencel

Hídlap

Rétvári: 1745 munkahelyet sikerült megmenteni eddig a választókerületben

„A koronavírus járvány elleni védekezés során, az emberek egészségének megóvása után a munkahelyek megvédése és a gazdaság újraindítása volt a legfontosabb feladat.” – közölte dr. Rétvári Bence, a Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője.

Hirdetések

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára elmondta, hogy egy ilyen kritikus helyzet, minden korábbinál jobban kihozta a különbséget a baloldali és a jobboldali válságkezelés között.

„Ahol a baloldal volt döntéshozó pozícióban, ott munkahelyek szűntek meg, fizetések csökkentek radikális mértékben, és folyamatosan, az élet minden területén megszorításokat vezettek be. Ezzel szemben a kormány nem tétovázott, hanem azonnal meghozta a szükséges intézkedéseket.” – mondta a politikus.

Dr. Rétvári Bence ismertette: több mint 355 millió forint kormányzati támogatásból 140, a választókörzetében található munkáltatónál eddig 1745 munkahelyet sikerült megvédeni, illetve új munkahelyet létrehozni.

„Egyetlen magyar sincs egyedül!” – jegyezte meg utolsó gondolatként a videóban.

A kormány nem magyarázkodott és másokra mutogatott, amikor a magyar emberek munkahelyének megvédéséről volt szó, hanem azonnal cselekedett!

A kormány nem magyarázkodott és másokra mutogatott, amikor a magyar emberek munkahelyének megvédéséről volt szó, hanem azonnal cselekedett. Így sikerült választókörzetemben is eddig 140 cégnél 1745 munkahelyet megmenteni vagy létrehozni, több mint 355 millió forint kormányzati támogatásból.

Közzétette: Rétvári Bence – 2020. július 14., kedd

(Forrás: dr. Rétvári Bence közösségi oldala)

Hirdetések
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap
  • Közösségi térként született újjá a piliscsévi kántorház

    Magyar Falu Program keretében újították fel a piliscsévi templom közvetlen szomszédságában álló úgynevezett kántorházat, melyet szeptember 26-án, szombaton adtak át. Az épületet kívül-belül felújították és méltó módon szolgálhatja majd a helyi közösségeket.

    Hídlap