Domonkos, Dominika

Hídlap

Újabb sikeres hétvégét zártak az esztergomi triatlonosok

Balassagyarmat után a Zalaegerszegen megrendezett ZalaTriatlon ranglista versenyen is remekeltek az Esztergomi Triatlon Klub sportolói. A csapat tagjai nem sokat pihenhetnek, hiszen a most következő hétvégén Tatán állnak majd rajtvonalhoz.

Hirdetések

Az esztergomi versenyzők közül Szabó Mihály, Szilágyi Botond és Horváth Ábel a Gyermek fiú kategóriában tizenegyedik, tizenkettedik, valamint harmincnegyedik helyen végzett.

A Felnőtt 1 korcsoport férfi mezőnyében Marton-Szűcs Gergő a kilencedik helyet szerezte meg. A Felnőtt 3 korcsoport női kategóriáját Pozsonyi Ágnes nyerte meg, a Felnőtt 4 korcsoportban Törőcsik Etus második lett a női mezőnyben.

A klub versenyzői most hétvégén az Old Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokságon is szerencsét próbálnak, melyet Tatán rendeznek meg.

(Forrás és képek: Esztergomi Triatlon Klub)

Hirdetések
  • Kikapott a Dorogi FC a Pécstől

    Négygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a Pécsi MFC ellen a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A „bányász rangadón” a vendégek már a 12. percben hátrányba kerültek és bár voltak ígéretes helyzeteik, a szépítés nem jött össze.

    Hídlap
  • Építkezés miatt szerdáig lezártak egy útszakaszt Nagymaroson

    Augusztus 3-tól 5-ig, azaz hétfő 8 órától szerda 17 óráig lezárták a nagymarosi Pince utca Szent Erzsébet tér – Pince utca 20. közötti szakaszát – közölte hivatalos oldalán a nagymarosi önkormányzat. Arra kérik a lakosokat, hogy a jelzett időszakban ne parkoljanak a lezárt úton.

    Hídlap