Vilma

Hídlap

Elfogták és kihallgatták a tokodi kábítószer-kereskedőt

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 23 éves férfit, aki több alkalommal értékesített kannabisz származékot – írja a police.hu. A rendőrség közzétett egy videót is, melyben az látható, hogy hogyan fogták el a 23 éves férfit.

Hirdetések

A Dorogi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy tokodi lakos ellen. A gyanú szerint a tettes 2020. június 19-én, és ezt megelőzően több alkalommal adott el szárított növényi származékot egy táti férfinak. A dorogi nyomozók 2020. július 15-én fogták el a tokodi férfit, akinél házkutatást tartottak.

A kereskedőtől szárított növényi törmeléket foglaltak le, melyeket már tasakokba porciózott ki. Ezen kívül még két dohányőrlőt is találtak a rendőrök. A tettest a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt is kimutatta a tiltott szer használatát. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

(Forrás és kép: police.hu)

Hirdetések

  • Elkapták a rendőrök a parfümöt fuvarozó csalóbanda ötödik tagját

    Különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság egy ötödik férfi letartóztatását is elrendelte abban az ügyben, amelyben az elkövetők azzal a szándékkal vállaltak nemzetközi fuvarozást, hogy a rakományt jogtalanul értékesítik.

    Hídlap
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap