Hermina

Hídlap

Elfogták és kihallgatták a tokodi kábítószer-kereskedőt

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 23 éves férfit, aki több alkalommal értékesített kannabisz származékot – írja a police.hu. A rendőrség közzétett egy videót is, melyben az látható, hogy hogyan fogták el a 23 éves férfit.

Hirdetések

A Dorogi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy tokodi lakos ellen. A gyanú szerint a tettes 2020. június 19-én, és ezt megelőzően több alkalommal adott el szárított növényi származékot egy táti férfinak. A dorogi nyomozók 2020. július 15-én fogták el a tokodi férfit, akinél házkutatást tartottak.

A kereskedőtől szárított növényi törmeléket foglaltak le, melyeket már tasakokba porciózott ki. Ezen kívül még két dohányőrlőt is találtak a rendőrök. A tettest a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt is kimutatta a tiltott szer használatát. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

(Forrás és kép: police.hu)

Hirdetések

  • Kikapott a Dorogi FC a Pécstől

    Négygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a Pécsi MFC ellen a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A „bányász rangadón” a vendégek már a 12. percben hátrányba kerültek és bár voltak ígéretes helyzeteik, a szépítés nem jött össze.

    Hídlap
  • Építkezés miatt szerdáig lezártak egy útszakaszt Nagymaroson

    Augusztus 3-tól 5-ig, azaz hétfő 8 órától szerda 17 óráig lezárták a nagymarosi Pince utca Szent Erzsébet tér – Pince utca 20. közötti szakaszát – közölte hivatalos oldalán a nagymarosi önkormányzat. Arra kérik a lakosokat, hogy a jelzett időszakban ne parkoljanak a lezárt úton.

    Hídlap