Hermina

Hídlap

Gyermekek előtt bántalmazta a nőt Esztergomban

Pénzbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki a vádirat szerint Esztergomban szóváltást követően a nyílt utcán lökdöste partnerét, majd ruhájánál fogva megragadta a hölgyet és legalább ötször tenyérrel arcon ütötte a nőt.

Hirdetések

A vádirat szerint a férfi  és a vele párkapcsolatban álló nő idén március 12-én délután együtt italozott egy esztergomi presszóban. Vitába keveredtek egymással, majd távoztak a vendéglátóhelyről.

Az ittas állapotban lévő  férfi az utcán haladva tovább veszekedett a szintén ittas hölggyel, majd lökdöste és arcon is ütötte. Az eseménynek szemtanúi voltak a buszvégállomáson tartózkodó személyek, közöttük több gyerek is, akik éppen az iskolából tartottak hazafelé.

A nő a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, magánindítványát nem terjesztette elő. A férfi büntetett előéletű, 2018-ban kábítószer birtoklás vétsége miatt 400 ezer forintos pénzbírsággal sújtották.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje a férfit.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

Hirdetések

  • Kikapott a Dorogi FC a Pécstől

    Négygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a Pécsi MFC ellen a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A „bányász rangadón” a vendégek már a 12. percben hátrányba kerültek és bár voltak ígéretes helyzeteik, a szépítés nem jött össze.

    Hídlap
  • Építkezés miatt szerdáig lezártak egy útszakaszt Nagymaroson

    Augusztus 3-tól 5-ig, azaz hétfő 8 órától szerda 17 óráig lezárták a nagymarosi Pince utca Szent Erzsébet tér – Pince utca 20. közötti szakaszát – közölte hivatalos oldalán a nagymarosi önkormányzat. Arra kérik a lakosokat, hogy a jelzett időszakban ne parkoljanak a lezárt úton.

    Hídlap