Borbála, Barbara

Hídlap

Gyermekek előtt bántalmazta a nőt Esztergomban

Pénzbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki a vádirat szerint Esztergomban szóváltást követően a nyílt utcán lökdöste partnerét, majd ruhájánál fogva megragadta a hölgyet és legalább ötször tenyérrel arcon ütötte a nőt.

Hirdetések

A vádirat szerint a férfi  és a vele párkapcsolatban álló nő idén március 12-én délután együtt italozott egy esztergomi presszóban. Vitába keveredtek egymással, majd távoztak a vendéglátóhelyről.

Az ittas állapotban lévő  férfi az utcán haladva tovább veszekedett a szintén ittas hölggyel, majd lökdöste és arcon is ütötte. Az eseménynek szemtanúi voltak a buszvégállomáson tartózkodó személyek, közöttük több gyerek is, akik éppen az iskolából tartottak hazafelé.

A nő a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, magánindítványát nem terjesztette elő. A férfi büntetett előéletű, 2018-ban kábítószer birtoklás vétsége miatt 400 ezer forintos pénzbírsággal sújtották.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje a férfit.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

Hirdetések
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap
  • Nyílászárók cseréjével verte át ügyfeleit

    Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a csaló, akivel szemben tizenegy rendbeli csalás bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. A vádlott több sértettet, köztük egy lábatlani személyt is megkárosított.

    Hídlap