László

Hídlap

Koronavírus miatt elmarad az idei Hídfutás

„Egyeztetve a szervező csapattal, a testnevelő kollégákkal, valamint a magyar és szlovák hatóságokkal azt a döntést hoztuk, hogy az idei Hídfutás elmarad” – közölte a sportrendezvény közösségi oldalán Szerencsés Tamás főszervező.

Hirdetések

A koronavírus-járvány keresztbe tett a térség egyik legnagyobb sportrendezvényének, a Mária Valéria Hídfutásnak is, melyet idén a kérdőjelek, a pandémia várható második hulláma és a korlátozások miatt sem tartanak meg.

Szerencsés Tamás az alábbi sorokat írta a verseny Facebook oldalára:

„20 éves sportszervezői pályafutásom legnehezebb döntését kellett meghoznom.

A koronavírus körül jelenleg is hatalmas a bizonytalanság. Versenyszervezőként ez kezelhetetlen egy ekkora, kb. 3000 fős rendezvénynél. Nem lehet tervezni, pl. érmeket, pólókat, időmérést, díjakat, útvonalbiztosítást rendelni.

Ne feledjétek: ennél a rendezvénynél két ország szabályait kell követni, betartani.

A legnagyobb kockázatot a hatalmas, a verseny végéig folyamatosan egybefüggő tömeg (több mint 2000 gyerek) jelentheti.

Köszönöm a megértéseteket.

Találkozunk 2021-ben.

Szerencsés Tamás főszervező”

(Forrás: Mária Valéria Hídfutás oldal)

Hirdetések
  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap