Móric

Hídlap

Koronavírus miatt elmarad az idei Hídfutás

„Egyeztetve a szervező csapattal, a testnevelő kollégákkal, valamint a magyar és szlovák hatóságokkal azt a döntést hoztuk, hogy az idei Hídfutás elmarad” – közölte a sportrendezvény közösségi oldalán Szerencsés Tamás főszervező.

Hirdetések

A koronavírus-járvány keresztbe tett a térség egyik legnagyobb sportrendezvényének, a Mária Valéria Hídfutásnak is, melyet idén a kérdőjelek, a pandémia várható második hulláma és a korlátozások miatt sem tartanak meg.

Szerencsés Tamás az alábbi sorokat írta a verseny Facebook oldalára:

„20 éves sportszervezői pályafutásom legnehezebb döntését kellett meghoznom.

A koronavírus körül jelenleg is hatalmas a bizonytalanság. Versenyszervezőként ez kezelhetetlen egy ekkora, kb. 3000 fős rendezvénynél. Nem lehet tervezni, pl. érmeket, pólókat, időmérést, díjakat, útvonalbiztosítást rendelni.

Ne feledjétek: ennél a rendezvénynél két ország szabályait kell követni, betartani.

A legnagyobb kockázatot a hatalmas, a verseny végéig folyamatosan egybefüggő tömeg (több mint 2000 gyerek) jelentheti.

Köszönöm a megértéseteket.

Találkozunk 2021-ben.

Szerencsés Tamás főszervező”

(Forrás: Mária Valéria Hídfutás oldal)

Hirdetések

  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap
  • Vadonatúj kerékpárokat kaptak a polgárőrök

    Negyvennégy darab, az esztergomi Neuzer Kft.-től megrendelt kerékpárt adtak át a polgárőrök számára szeptember 21-én, az Esztergomi Bazilikánál. Az összejövetelen dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) elnöke elmondta, egyre fontosabb szerepet kap a kerékpáros polgárőri szolgálat.

    Hídlap