Hermina

Hídlap

Lebukott a hamis ukrán jogosítvánnyal, pénzbüntetést kapott

Tárgyalás mellőzésével, 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte az Esztergomi Járásbíróság azt a férfit, aki 2019. októberében Budapesten 150 ezer forintért készíttetett magának egy hamis ukrán vezetői engedélyt. A vádlott a hamis okirattól is elbúcsúzhat.

Hirdetések

A gépjárművet vezető vádlottat február 24-én 23 óra 20 perckor igazoltatták a rendőrök Esztergomban, a Táti úton. A férfi átadta az egyenruhásoknak az általa vezetett gépkocsi forgalmi engedélyét, a vezetésre jogosultságát pedig a hamis, tintasugaras nyomtatóval készített vezetői engedéllyel kívánta igazolni.

A bíróság büntetővégzése jogerőssé vált, azt az ügyészség tudomásul vette.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

(Borítókép: trans.info/karpatinfo.net)

Hirdetések
  • Kikapott a Dorogi FC a Pécstől

    Négygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a Pécsi MFC ellen a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A „bányász rangadón” a vendégek már a 12. percben hátrányba kerültek és bár voltak ígéretes helyzeteik, a szépítés nem jött össze.

    Hídlap
  • Építkezés miatt szerdáig lezártak egy útszakaszt Nagymaroson

    Augusztus 3-tól 5-ig, azaz hétfő 8 órától szerda 17 óráig lezárták a nagymarosi Pince utca Szent Erzsébet tér – Pince utca 20. közötti szakaszát – közölte hivatalos oldalán a nagymarosi önkormányzat. Arra kérik a lakosokat, hogy a jelzett időszakban ne parkoljanak a lezárt úton.

    Hídlap