Vilma

Hídlap

Lebukott a hamis ukrán jogosítvánnyal, pénzbüntetést kapott

Tárgyalás mellőzésével, 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte az Esztergomi Járásbíróság azt a férfit, aki 2019. októberében Budapesten 150 ezer forintért készíttetett magának egy hamis ukrán vezetői engedélyt. A vádlott a hamis okirattól is elbúcsúzhat.

Hirdetések

A gépjárművet vezető vádlottat február 24-én 23 óra 20 perckor igazoltatták a rendőrök Esztergomban, a Táti úton. A férfi átadta az egyenruhásoknak az általa vezetett gépkocsi forgalmi engedélyét, a vezetésre jogosultságát pedig a hamis, tintasugaras nyomtatóval készített vezetői engedéllyel kívánta igazolni.

A bíróság büntetővégzése jogerőssé vált, azt az ügyészség tudomásul vette.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

(Borítókép: trans.info/karpatinfo.net)

Hirdetések
  • Elkapták a rendőrök a parfümöt fuvarozó csalóbanda ötödik tagját

    Különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság egy ötödik férfi letartóztatását is elrendelte abban az ügyben, amelyben az elkövetők azzal a szándékkal vállaltak nemzetközi fuvarozást, hogy a rakományt jogtalanul értékesítik.

    Hídlap
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap