Domonkos, Dominika

Hídlap

Völner: a településen élők akaratának kell érvényesülnie

„Nagy port kavart a Pilismarótra tervezett beruházás ügye. Az álláspontom egyértelmű: a településen élők akaratának kell érvényesülnie” – közölte dr. Völner Pál, Esztergom és térségének országgyűlési képviselője a község területére tervezett kavicsbánya kapcsán.

Hirdetések

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára közölte: „Lehet, hogy a többség támogatja a tervet, amely az adóbevételek és a később idegenforgalmi célokra hasznosítható tó miatt lehet vonzó, és az is lehet, hogy a marótiak nagyobb hányada inkább a csendesebb, nyugodtabb jelen és jövő mellett teszi le a voksát – de mindenképpen az ő szavuk kell, hogy döntsön!”

Dr. Völner Pál megjegyezte, hogy mivel fontos, több száz család életét érintő ügyről van szó, ezért az elkövetkező napokban tájékozódni fog az érintett felektől a fejleményekről.

(Forrás: Dr. Völner Pál közösségi oldala)

(Borítókép: Google Maps, a tervezett beruházás helyszíne)

Hirdetések
  • Kikapott a Dorogi FC a Pécstől

    Négygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a Pécsi MFC ellen a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A „bányász rangadón” a vendégek már a 12. percben hátrányba kerültek és bár voltak ígéretes helyzeteik, a szépítés nem jött össze.

    Hídlap
  • Építkezés miatt szerdáig lezártak egy útszakaszt Nagymaroson

    Augusztus 3-tól 5-ig, azaz hétfő 8 órától szerda 17 óráig lezárták a nagymarosi Pince utca Szent Erzsébet tér – Pince utca 20. közötti szakaszát – közölte hivatalos oldalán a nagymarosi önkormányzat. Arra kérik a lakosokat, hogy a jelzett időszakban ne parkoljanak a lezárt úton.

    Hídlap