Vilma

Hídlap

Völner: a településen élők akaratának kell érvényesülnie

„Nagy port kavart a Pilismarótra tervezett beruházás ügye. Az álláspontom egyértelmű: a településen élők akaratának kell érvényesülnie” – közölte dr. Völner Pál, Esztergom és térségének országgyűlési képviselője a község területére tervezett kavicsbánya kapcsán.

Hirdetések

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára közölte: „Lehet, hogy a többség támogatja a tervet, amely az adóbevételek és a később idegenforgalmi célokra hasznosítható tó miatt lehet vonzó, és az is lehet, hogy a marótiak nagyobb hányada inkább a csendesebb, nyugodtabb jelen és jövő mellett teszi le a voksát – de mindenképpen az ő szavuk kell, hogy döntsön!”

Dr. Völner Pál megjegyezte, hogy mivel fontos, több száz család életét érintő ügyről van szó, ezért az elkövetkező napokban tájékozódni fog az érintett felektől a fejleményekről.

(Forrás: Dr. Völner Pál közösségi oldala)

(Borítókép: Google Maps, a tervezett beruházás helyszíne)

Hirdetések

  • Elkapták a rendőrök a parfümöt fuvarozó csalóbanda ötödik tagját

    Különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság egy ötödik férfi letartóztatását is elrendelte abban az ügyben, amelyben az elkövetők azzal a szándékkal vállaltak nemzetközi fuvarozást, hogy a rakományt jogtalanul értékesítik.

    Hídlap
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap