Vilma

Hídlap

Esztergomban kapták el a körözött férfit

Előállították és őrizetbe vették az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei azt a 45 éves dunaalmási férfit, akit az egyenruhások még július 21-én, kedden éjszaka igazoltattak az esztergomi Kossuth Lajos utcában.

Hirdetések

A police.hu tájékoztatása szerint igazoltatás közben derült ki, hogy a dunaalmási lakos ellen elfogatóparancsot bocsátott ki a Győri Rendőrkapitányság. A körözést pedig a kiszabott pénzbírság meg nem fizetése miatt rendelte el a Tatai Rendőrkapitányság.

Az egyenruhások a 45 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: 24.hu)

Hirdetések

  • Elkapták a rendőrök a parfümöt fuvarozó csalóbanda ötödik tagját

    Különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság egy ötödik férfi letartóztatását is elrendelte abban az ügyben, amelyben az elkövetők azzal a szándékkal vállaltak nemzetközi fuvarozást, hogy a rakományt jogtalanul értékesítik.

    Hídlap
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap