Vilma

Hídlap

Így történt a bajnai motoros baleset

Elsődleges információk szerint ketten súlyosan megsérültek abban a balesetben, ami július 26-án, vasárnap kora délután történt a bajnai szerpentinen, vagyis az 1119-es út Bajna és Héreg közötti szakaszán – közölte rendőrségi információkra hivatkozva a Dorogi-medence.

Hirdetések

A portál a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől, Gányai Balázs rendőr hadnagytól megtudta, hogy a motoros Bajnáról Héreg felé tartott, amikor az egyik jobbra ívelő kanyarban kisodródot, áttért a szemközti sávba és frontálisan nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre a bajnai hivatásos tűzoltók vonultak ki, az egység megkezdte a műszaki mentést. A motorkerékpáron ketten utaztak, mind a ketten súlyosan megsérültek.

A Dorogi Rendőrkapitányság korábban két akció keretében veszélyre figyelmeztető táblákat helyeztettek ki a motorosok számára. A speciális jelzéssel ellátott táblák éppen a szerpentinen találhatók, ahol az út felújítása óta megnőtt a motoros forgalom.

(Forrás: Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap
  • Nyílászárók cseréjével verte át ügyfeleit

    Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a csaló, akivel szemben tizenegy rendbeli csalás bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. A vádlott több sértettet, köztük egy lábatlani személyt is megkárosított.

    Hídlap