Hermina

Hídlap

Így történt a bajnai motoros baleset

Elsődleges információk szerint ketten súlyosan megsérültek abban a balesetben, ami július 26-án, vasárnap kora délután történt a bajnai szerpentinen, vagyis az 1119-es út Bajna és Héreg közötti szakaszán – közölte rendőrségi információkra hivatkozva a Dorogi-medence.

Hirdetések

A portál a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől, Gányai Balázs rendőr hadnagytól megtudta, hogy a motoros Bajnáról Héreg felé tartott, amikor az egyik jobbra ívelő kanyarban kisodródot, áttért a szemközti sávba és frontálisan nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre a bajnai hivatásos tűzoltók vonultak ki, az egység megkezdte a műszaki mentést. A motorkerékpáron ketten utaztak, mind a ketten súlyosan megsérültek.

A Dorogi Rendőrkapitányság korábban két akció keretében veszélyre figyelmeztető táblákat helyeztettek ki a motorosok számára. A speciális jelzéssel ellátott táblák éppen a szerpentinen találhatók, ahol az út felújítása óta megnőtt a motoros forgalom.

(Forrás: Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Kikapott a Dorogi FC a Pécstől

    Négygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a Pécsi MFC ellen a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A „bányász rangadón” a vendégek már a 12. percben hátrányba kerültek és bár voltak ígéretes helyzeteik, a szépítés nem jött össze.

    Hídlap
  • Építkezés miatt szerdáig lezártak egy útszakaszt Nagymaroson

    Augusztus 3-tól 5-ig, azaz hétfő 8 órától szerda 17 óráig lezárták a nagymarosi Pince utca Szent Erzsébet tér – Pince utca 20. közötti szakaszát – közölte hivatalos oldalán a nagymarosi önkormányzat. Arra kérik a lakosokat, hogy a jelzett időszakban ne parkoljanak a lezárt úton.

    Hídlap