Ibolya

Hídlap

Holttestet emeltek ki Szobnál a Dunából

Július 26-án kora este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a Dunában egy holttest sodródik – válaszolta megkeresésünkre a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya. Mint megtudtuk, az ismeretlen személy testét Szobnál emelték ki a vízből.

Hirdetések

Mivel a helyszíni és halottszemle adatai nem utaltak idegenkezűségre, így a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Váci Rendőrkapitányság. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője elmondta, hogy vasárnap délután jelzés érkezett a megyei műveletirányításra, miszerint emberi testet látnak lebegni a Dunában Szobnál.

A katasztrófavédelem a rendőrség kérésére segítségnyújtás céljából vonult a helyszínre. A testet a parttól mintegy ötven méterre látták, melyet a vámosmikolai önkormányzati tűzoltók hoztak ki a partra.

(Borítókép: Szob a Dunáról nézve)

Hirdetések
  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap