Móric

Hídlap

Holttestet emeltek ki Szobnál a Dunából

Július 26-án kora este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a Dunában egy holttest sodródik – válaszolta megkeresésünkre a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya. Mint megtudtuk, az ismeretlen személy testét Szobnál emelték ki a vízből.

Hirdetések

Mivel a helyszíni és halottszemle adatai nem utaltak idegenkezűségre, így a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Váci Rendőrkapitányság. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője elmondta, hogy vasárnap délután jelzés érkezett a megyei műveletirányításra, miszerint emberi testet látnak lebegni a Dunában Szobnál.

A katasztrófavédelem a rendőrség kérésére segítségnyújtás céljából vonult a helyszínre. A testet a parttól mintegy ötven méterre látták, melyet a vámosmikolai önkormányzati tűzoltók hoztak ki a partra.

(Borítókép: Szob a Dunáról nézve)

Hirdetések
  • Így történt az esztergomi motoros baleset

    Suzuki Ignis típusú személygépkocsi és Yamata típusú motorkerékpár ütközött össze szeptember 19-én 17 óra 35 perckor Esztergomban, a Dobogókői úton – válaszolta megkeresésünkre a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

    Hídlap
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap