Móric

Hídlap

Baráth Sándor emlékversenyt tartottak a sárisápi horgásztavon

Július 25-én rendezték meg az első Baráth Sándor emlékversenyt a sárisápi horgásztónál. A Tokodaltárón található Rosenberg cég a tó egyik felét bérelte ki: a parton a vállalat tizenhat dolgozója próbált szerencsét, eközben pedig volt kollégájuk emléke előtt is lerótták tiszteletüket.

Hirdetések

Weszelovszky Ramón tógazdától megtudtuk, hogy a verseny 8-13 óráig tartott és gyakorlatilag egész délelőtt szakadt az eső. Az időjárási körülmények miatt nem annyira volt kapás sem, bár ennek ellenére a megmérettetés jó hangulatban zajlott le.

Legfőképpen pontyot, kárászokat és kisebb apróhalakat fogtak a versenyzők. A verseny legnagyobb példányát, egy 4,8 kilogrammos tokhalat Király László emelte ki a vízből.

A harmadik helyet Schalk István szerezte meg (7,1 kg), a második helyen a tokhalat kifogó Király László végzett 11,4 kilogrammal, míg a versenyt megérdemelten nyerte meg Lovász Zsolt, aki 21,2 kilogrammnyi halat fogott ki.

A tógazda megjegyezte, a résztvevőknek tetszett a helyszín és a társaság egy-két tagja már járt korábban a tavon és nem zárták ki annak a lehetőségét sem, hogy a jövőben visszatérnek.

(Képek: Weszelovszky Ramón/Sárisápi Horgásztó oldal)

Hirdetések
  • Vadonatúj kerékpárokat kaptak a polgárőrök

    Negyvennégy darab, az esztergomi Neuzer Kft.-től megrendelt kerékpárt adtak át a polgárőrök számára szeptember 21-én, az Esztergomi Bazilikánál. Az összejövetelen dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) elnöke elmondta, egyre fontosabb szerepet kap a kerékpáros polgárőri szolgálat.

    Hídlap
  • Így történt az esztergomi motoros baleset

    Suzuki Ignis típusú személygépkocsi és Yamata típusú motorkerékpár ütközött össze szeptember 19-én 17 óra 35 perckor Esztergomban, a Dobogókői úton – válaszolta megkeresésünkre a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

    Hídlap