Jeromos

Hídlap

Kikapott a Dorogi FC a Pécstől

Négygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a Pécsi MFC ellen a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A „bányász rangadón” a vendégek már a 12. percben hátrányba kerültek és bár voltak ígéretes helyzeteik, a szépítés nem jött össze.

Hirdetések

A Dorog Mursits (K), Varju, Tóth, Mészáros, Vígh, Dlusztus, Nyíri, Kovács, Zabari, Szerencsi, Girsik összeállításban vágott neki a mérkőzésnek, a cserepadon pedig Tulipán (K), Nagyházi, Ryashko, Beliczky, Berkó, Papp és Lénárt kapott helyet. A gárdát 10-15 fős szurkolói tábor is biztatta a találkozón.

Ám hiába szóltak a hazai rigmusok, a 12. percben megszerezte a vezetést a Pécs. A hazaiak szabadrúgást végeztek el: a labdát a védők először kifejelték, majd a játékszer Ráczhoz került, aki a kapuba fejelte azt.

Nem csak a találat, hanem Dlusztus András sérülése is rosszkor jött a Dorognak, helyette a 17. percben Berkó Ádám lépett pályára. A 20. percben tovább növelte az előnyét a Pécs, egy szabálytalan buktatás után a játékvezető büntetőt ítélt, melyet Óvári értékesített.

A következő percekben akár szépíthetett volna a vendég alakulat, ám Nyíri szabadrúgása a sorfalat találta el. A 29. percben megszületett a harmadik pécsi gól is: egy jobb oldali kontratámadás során középre juttatták a labdát, Geiger pedig higgadtan a bal alsóba gurított.

A negyedik (és egyben a mérkőzés utolsó) találat a 32. percben esett, Sági 25 méterről bizonyult eredményesnek. Az első félidő hajrájában több ígéretes helyzetet is kialakított a Dorog, de egyik alkalommal sem sikerült a hálóba juttatni a labdát.

A második játékrészben Mursits több alkalommal is bravúrral védett, így a Pécs nem növelte tovább az előnyét. Viszont a Dorog hiába próbálkozott, vendég gól nélkül ért véget a találkozó.

Végeredmény: PMFC 4-0 Dorogi FC

(Forrás: dorogifc.hu)

(Borítókép: Kurdi József/pmfc.hu)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap