Jeromos

Hídlap

Baleset történt Pilisszentlélek és Pilisszentkereszt között

Összeütközött két gépjármű augusztus 4-én, kedden reggel az 1111-es út pilisszentléleki lehajtó, illetve Pilisszentkereszt közötti szakaszán – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A műszaki mentés alatt félpályán haladt a forgalom.

Hirdetések

A balesettel kapcsolatban megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot. Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes, sajtóreferens elmondta, hogy 7 óra 50 perc körül következett be a baleset a 23-as kilométerszelvényben.

Az elsődleges adatok szerint egy Renault tehergépkocsi haladt Dobogókő felől Esztergom irányába, amikor az egyik kanyarban keresztbe fordult és összeütközött a szemből érkező személygépkocsival. A járművekben utazók sérülés nélkül megúszták a balesetet.

(Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu/Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság)

Hirdetések
  • Online koncertet adnak az esztergomi zeneiskola tanárai

    A járványhelyzet miatt nem rendeznek nyilvános hangversenyeket az esztergomi Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskolában, de a tanárok úgy érzik, hogy a Zene Világnapjának megünneplése – melyet október 1-én tartanak – ebben a helyzetben is kedves kötelességük és szívügyük.

    Hídlap
  • Modell- és gyártásevolúció a Magyar Suzukinál

    A Magyar Suzuki a modern magyar autóipar leghosszabb sikertörténete. A japán gyökerű vállalat ötven év kihagyás után, 1992-ben hozta vissza hazánkba a személyautógyártást. Közel három évtized alatt több mint 3,5 millió autó gördült már le az esztergomi gyártósorról.

    Hídlap