Vilhelmina

Hídlap

Crossfit-funkcionális tréningre várják az érdeklődőket Letkésen

Augusztus 8-án szombaton 18 órakor Letkésen Crossfit-funkcionális tréning jellegű kültéri edzést indítanak – melyre Láng János hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán. A szervezők szívesen látnak és várnak mindenkit, aki szeretne kitörni a hétköznapokból, nem mellesleg fittebb, erősebb szeretne lenni.

Hirdetések

Láng János az edzéssel kapcsolatban azt írta, hogy sokszínű és változatos lesz: fejleszteni fogják az állóképességet, az erőt és a gyorsaságot is, nemtől és kortól függetlenül mindenkinek ajánlják.

„Acélozzuk meg testünket, lelkünket jó hangulatú barátságos légkörben, hogy a mindennapi életünkben is jobban teljesítsünk! Csak most, csak neked, csak itt az edzés ingyenes ” – olvasható a felhívásban.

(Borítókép: Pixabay.com)

Hirdetések
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap
  • Győzelemmel kezdte a szezont az Esztergom

    Nagy hajrával, 36:35-re legyőzte az Esztergomi Vitézek RAFC csapata az FTC U22-es gárdáját az NB II-es bajnokság nyitófordulójában. Az Északi csoportban szereplő alakulat a következő bajnokiját Salgótarjánban játssza.

    Hídlap