Friderika

Hídlap

Közúti elsősegély tanfolyamot tartanak Szobon

Augusztus 8-án, szombaton 10 órától közúti elsősegély oktatásra várják az érdeklődőket. Fehér Mihály a regisztrációt követően elméleti és gyakorlati órát is tart a résztvevőknek. A helyszín a Szobi József Attila Művelődési Ház és Szabadidő Központ lesz.

Hirdetések

A gépjárművezető jelöltek a 06-30-758-6484-es telefonszámon, illetve az elsosegelyvac@gmail.com címen regisztrálhatnak. A képzés díja 10 ezer forint, amit a helyszínen ,a  regisztrációkor kell kifizetni.

Maximum hat fő vehet részt a tanfolyamon, így érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést. Fehér Mihály a képzés után átküldi e-mailben a levetített prezentációt.

Az oktatás megfelel a kialakult járványügyi helyzet miatt hozott szabályoknak. A gyakorlati feladatok miatt azt javasolja mindenkinek, hogy kényelmes ruhába menjen.

A tanfolyam Facebook eseménye itt érhető el.

Hirdetések
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap