Vilhelmina

Hídlap

Sportparkot hoznak létre Dorogon

Úgynevezett „C” típusú sportparkot hoznak létre a dorogi Otthon téren, melyről az Emberi Erőforrások Minisztériuma levélben tájékoztatta az önkormányzatot. A városvezetés közösségi oldalán az olvasható, hogy a fejlesztés minimum 90 négyzetméter alapterületen, legalább nyolc eszközzel valósulhat meg.

Hirdetések

A már meglévő fitness park mellé tervezett sportparkba tolódzkodásra, húzódzkodásra, has- és hátizom erősítő gyakorlatok elvégzésére alkalmas eszközök mellett, a fekvőtámaszok elvégzéséhez, lépcsőzéshez, függeszkedéshez, továbbá bordásfalon végezhető gyakorlatok végzéséhez alkalmas eszközöket is telepítenek.

(Forrás: Dorog Város Önkormányzata)

(Borítókép: Otthon téri fitness park)

Hirdetések

  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap
  • Győzelemmel kezdte a szezont az Esztergom

    Nagy hajrával, 36:35-re legyőzte az Esztergomi Vitézek RAFC csapata az FTC U22-es gárdáját az NB II-es bajnokság nyitófordulójában. Az Északi csoportban szereplő alakulat a következő bajnokiját Salgótarjánban játssza.

    Hídlap